torsdag den 11. oktober 2012

Personlig stil -

Jeg var ude at shoppe med en kunde her for nylig, da denne flotte herre kom gående mod os - han så bare så fin ud, at jeg måtte stoppe ham og pænt spørge, om jeg ikke måtte tage et billede af ham - for se lige, hvor gennemført han ser ud, uden det på nogen måde er "noget der er taget ud af et modeblad" - 

Det er det, jeg mener med personlig stil; at man vælger med sine følelser og ikke nødvendigvis fordi det er "hot" lige nu - og der er ingen tvivl om, at de røde briller, armyinspirerede frakke, kørehandsker samt skråtasken helt sikkert er noget Hr. God Personlig Stil har valgt, fordi HAN kan li´ det - og så gør det absolut heller ikke noget, at det hele ikke er gråt og meget "sikkert".... :-) 

Der er så mange inspirerende mennesker på gaden, så tag dine (pink, måske?) briller på og kom ud og kig! Der er forøvrigt kulturnat i morgen, fredag, og mon ikke der er en enkelt eller to der har gjort noget ekstra ud af dem selv, før de skal ud og se og ses? En oplagt mulighed for at komme ud og se på mennesker - og kultur :-) God fornøjelse!

Og lige en smukkepige med masser personlig stil....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar