søndag den 19. maj 2013

Pral....

Og hvad praler jeg så med? Jo, det er vist rent pral det med, at min blog bliver jævnligt opdateret - hehm!

Ud over det, er det eneste jeg vist praler med, mine fantastiske veninder og nærmeste (helt fantastiske også) familie ;-)

Så nok om pral...

Nu til kolde facts. Jeg bliver ikke mindre. Der er meget lidt af mit normal tøj, jeg kan passe. Det er pænt irriterende, når jeg kravler rundt på gulvet hos mine kunder og laver sæt af deres garderober, at T-shirten kravler op af bukserne, fordi der ikke er stof nok i den længere -

SÅ NU HAR JEG (sgudaså) KØBT MIG EN NY GARDEROBE I OVERSIZE!! :-D
(så den kommer du til at se mig i de næste måneder - eller let´s face it; nærmere det næste år....)

Det er en befrielse. Just go with the flow. Jeps, will do. Men det er også ret anderledes, for det er en helt anden stil end jeg normalt bevæger mig inden for - derfor har jeg tænkt ekstra meget på mine kunder der skal tage måske nye styles og idéer til sig - det kræver både mod og vilje. Men hold nu op, hvor ser man bare så meget bedre ud med det rigtige tøj! 

En af de sidste kunder jeg har haft her i sidste uge, kom med meget få midler til at ligne en million! WOW!!! Der blev luget ud mellem stilarterne i tøjet og tilbage var der den rene, feminine og ikke mindst rå stil der passer fantastisk til hende! Jamen, hold nu op, hvor blev hun altså lækker..... :-)

Jeg har et skønt job - det kan jeg vist også roligt prale med ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar