tirsdag den 12. marts 2013

Trinny and Suannah - you know?

Mange af mine kunder har (har jeg fundet ud af) set stylingsprogrammer - det mest almindelige er "Trinny and Susannah" og der til kommer "What not to wear" med Stacy og Clinton  og videre "Goks fashion fix" med Gok -
Og ved du hvad? Det har jeg også :-D Se, jeg dækker mig ind under, at jeg jo rent faktisk "arbejder" når jeg ser diverse, lad os bare være helt ærlige, underholdningsprogrammer - jeg skal jo lige se, hvad mine kunder ser og holde mig opdateret ;-) Smart....
Det er super underholdende og selv om jeg ikke altid er enige med de damer (T & S) om at der skal sidde et kæmpe stort bælte liiiiiggge under en mega stor barm, eller du ikke kan gå i korte kjoler efter du er fyldt 30 (S & C) så nyder jeg i den grad, hvor glade deltagerne (som regel) ender med at blive!
Især synes jeg, at Gok gør et godt stykke arbejde - måske nok fordi hans tilgang til både "hans damer" og måden han vælger at style de forskellige sæt på ligger tæt op af min opfattelse af, hvordan tingene ser godt ud og hvordan man skal behandle andre mennesker - to ting der er tæt forbundet, hvis man skal have et ordentligt resultat, hvis du spørg mig.
For (nu hvor jeg lige har skrevet et andet indslag med slogan) det handler om at være tryg - så får man mest muligt ud af sin "forvandling" og kan nyde processen i stedet for at være nervøs for, om man nu også kommer til at se godt ud... jeg skal skam nok sørge for, at "man" kommer til at se godt ud - hvis jeg får lov :-)
Så tak til diverse programmer der gør nogle af mine kunder opmærksom på, at der findes sådan nogen som mig (stylist) og at helt almindelige mennesker kan benytte sig af den service jeg tilbyder - jeg håber, at det bliver lige så almindeligt at få en personlige styling som at gå til frisør eller wellness - for det gør noget ved ens overskud, når man føler sig lækker :-) Prøv det!
Trinny & Susannah
Staacy & Clinton

Gok

Sara (haha!!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar