mandag den 4. marts 2013

Mens vi venter....

Og hvad venter vi så på? Foråret, kæresten der skal komme hjem, tiden der skal gå, lønnen der skal gå ind? På børn, det perfekte parforhold, drømmejobbet, drømmefiguren? På håret der skal gro, på rodet der skal forsvinde af sig selv, på løbeturen, på festen om et halvt år?

Ligegyldig, hvad man går og venter på (det kan være du venter på mit besøg? :-)) så er der en ting der er sikkert som amen i kirken; nemlig det meste sker ikke af sig selv.... se, det var du nok udemærket helt klar over ;-) Og det er så her jeg vil opfordre til virkelyst! Altså, skriv en seddel over alt det du gerne vil have til at ske - hæng den op, hvor du ser den mest (på køleskabet, på toilettet, på spejlet...) og så vil jeg med vellyst råbe det bedste slogan i verden (nike) "JUST DO IT!!"

Der findes ikke ret meget der motiverer bedre end når solen giver fuld power; så på med vanten og kom i sving sammen med mig! :-) - med eller uden slogan!

Rigtig dejlig SOLSKINSDAG!!
Og, tænker du måske, hvad har denne cykel med de andre billeder at gøre? JO, lidt cool design skal der til og hvis man nu havde en sådan en af slagsen, kunne det jo være, at man kom på på hesten :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar