onsdag den 16. maj 2012

Smukkepige og suk....

Hermed et lille hjertens suk.... for nu fik jeg endelig taget mig sammen til at pakke parfume, lækre (parfumerede) cremer samt alt godt fra "smukke-lækre-forkælelses-wellness" skuffen ned i en pose og den skal gives væk. Det er ikke uden vemod at især Calvin Kleins "Eternity",som jeg fik forærende første gang til min 18 års fødselsdag (og det er jo kun et par år siden ;-)) OG som minder min mand om dengang vi mødte hinanden, må væk....og Marc Jacobs "Daisy" som jeg bare MÅTTE have pga. den super fine flakon og så måtte jeg kunne lide duften bagefter... og skønne La Mer - og Dior - altså, lige meget hvor fornuftigt jeg resonerer, giver Derma bare ikke den der følelse af luksus....øv! Så meget for al den f.... (meget grimt ord, grimmere end "fandens", hvis det var det du troede der stod ;-)) allergi. Nå. Nok om det.

NU skal vi til noget meget sjovere, for se her, hvad jeg mødte på min vej i går! Mellem 2 omgange Shopping var der lige en halv times fri til mad, og i køen stod denne smukkepige:
Illum fejrede åbningen af Sephora, - måske kender du butikken fra Paris? Nu er den altså åbnet i Illum, KBH, dk - hvis det skulle friste en enkelt sjæl eller to :-)
Jeg vil se, om jeg også kan få lavet mig en frisure noget lignende her i den nærmeste fremtid - og så bliver den lagt her på bloggen.
Et udsnit af suk....

Se lige denne smukkepige!

Såååå fin!

Ikke dårligt, vel?

Som en lille, fin pynte-hat ligger fletningen snoet sammen lidt på sned -  

Bodypaint i vinduet.

Og selvfølgelig vendte hun sig om, lige da jeg kom ud! Typisk! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar