torsdag den 23. februar 2012

Farver nye verden....

Nej, det er ikke en stavefejl, for der skal ikke stå "Fagre nye verden" :-) Selvom det kunne der godt, eftersom det kunne det blive - kryptisk? Så læs med her:
Farver... hvad tænker du, når du læser ordet "farver"? Det får du lige nogle minutter til at tænke over....
Tænkt? Ok, og hvad sker der så, når ordet "farve" bliver koblet sammen med "dit klædeskab"? Se, nu begynder det at blive interessant, ikke? ;-)
Du tænker måske "jeg har da masser af farve i mit klædeskab - hele, øhhhhh, 3 dele (som du ikke går med) OG et par marineblå pumps, bagerst i skabet" - jamen, det er jo fint, er det ikke? Eller kunne du rent faktisk godt tænke dig, at du turde noget mere på farve fronten? Så start i det små, husk Rom ikke blev bygget på een dag, men på den anden side, hvis der ikke er noget at bygge af, så kommer der heller ingen by! Så Step 1 kunne være, at du ganske enkelt sætter dig ned, finder en masse blade frem og hiver alle de farver ud, du kan lide. Så klister du dem op på et stykke pap (i farveorden) og sætter collagen et sted, som du ser ofte. Gør lilla dig glad? Så køb noget lilla, næste gang du tager ud for at shoppe - prøv dig frem, hvilke lilla toner der gør det for dig - køb en neglelak der matcher. Og ja, lilla passer fint til det sorte og grå, du har i skabet ;-) Og lilla og brun kan se vandvittig lækker ud sammen og lilla og guld og, og, og - det er bare med at gøre det! Og husk, farver gør glad! Ikke kun for den der har dem på, men også for dem der kigger - det er da værd at tænke over, ikke? :-)Enkelt design når det er bedst.
Limelight....  ikke helt, meeen det lød nu meget godt ;-) 
Tænk: bare tæer + gulvtæppe
Når jeg tør, tør du vel også?
Eye candy.
Så mangler den Morgan bare i garagen.
Ægte turkis, ja tak.
En "Yvonne møder spindelvæv" i 2012.

Der er altså noget helt fantastisk over smukke, rene linjer i enkelt design MED farve....

Se alle de skønne nuancer.


Form, farve.

Strawberry thief

oh, yes - she sure looks good - also in purple.

Jeps, det er vaser....

Brænd alle H2O sandaler og brug lidt farve - og nej, de kan IKKE bruges med hvide tennisstrømper, beklager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar