søndag den 11. marts 2012

Lækkert!

Hermed billeder af hvad jeg har fået med posten - ny lækker mineral make-up til cphSTYLING! Ikke dårligt! :-) Det er fri for alle mulige tilsætningsstoffer og er super nemt at have med at gøre - endnu et +...
Det er faktisk så fantastisk, at selv jeg kan bruge det - nu tør jeg godt sige det højt, for jeg har testet det ca. 5 gange og uden udslag!
Jeg har i over et år nu fået allergiske udslæt, hver gang jeg så meget som tænkte på make-up og parfume - virkelig et meget stort irritations moment, når man nu synes, det er skønt at bruge sminke og det er med til at klæde én på - for slet ikke at tale om hvor ufedt det er, når jeg arbejder med det jeg gør. Jeg har gennemgået en laaaang udrensningskur der end ikke er slut endnu, og måske er det frugten af min hårde diet, der e n d e l i g har båret frugt. Jeg tør overhovedet ikke nærme mig mascara endnu, men det gør ikke så meget... bare det, at jeg kan bruge en smule blush og øjenskygge er helt fantastisk!
Det er så skønt at kunne tilbyde cphSTYLINGs make-up pakke med produkter der, ikke nok med de er flotte og lette at arbejde med, også er allergivenlige og er duftneutrale! Ja, jeg kan næsten ikke få armene ned igen... :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar