søndag den 29. januar 2012

Pudder....

Vi har en make-up del, der kan købes sammen med eks. garderobetjek/styling, hvor vi giver råd og vejledning om, hvordan make-up bruges og lægges bedst i forhold til ansigtsform, hudfarve og hvor meget tid man har at gøre godt med, inden man skal ud af døren.... :-)
Og her kommer pudder/foundation ind i billedet - rigtig mange kvinder i Danmark bruger dagligt enten pudder og/eller foundation og det kan være svært at finde et godt produkt - mange bruger også det samme produkt år efter år, fordi det er vane...
Ligesom når man vælger sin fugtighedscreme, bør man overveje, hvor meget kemi og parabener der skal være i den make-up del, der trods alt dækker en stor del af ansigtet. Der er heldigvis efterhånden en god håndfuld produkter at vælge imellem - mineralpudder fra eks. Bare Minerals eller Youngblood er gode eksempler - de virker som både foundation og pudder, alt afhængig af, hvordan de bliver applikeret på huden. Det er da meget smart, ikke? :-)
Og hvilken fugtighedscreme bruger undertegnede? Derma. Den er lige så god som Biotherm og dyre La Mer - begge cremer har før været dem der har stået på hylden, men Derma er, efter min mening, lige så effektiv og så er der en anden væsentlig fordel; den koster en brøkdel og er fri for mange kemiske stoffer. Synes man at dagcremen er for let i konsistensen, kan man med fordel bruge natcremen, der er mere fed. Simple as that.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar