mandag den 9. januar 2012

(Herre)mode kontra tøj til mænd.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de fleste af vores kunder er kvinder.
Skønne kvinder, dejlige kvinder, krævende kvinder, unge kvinder, ældre kvinder, store kvinder, små kvinder - kort sagt kvinder i alle afskygninger. Og vi kan li´ det! :-)
Men vi har også mænd - og her bliver det interessant, for hvad bringer en mand til en stylist?
Må vi afsløre - trommevivel - det samme som kvinder! Det er forskelligt fra person til person, men overordnet søger de fleste (mænd og kvinder) at få mere overblik over, hvad klæder dem og hvordan de skal udvikle deres personlige stil.
Det der nok er typisk for de fleste mænd, med fare for at generalisere, er, at det er vigtigst, at tøjet er behageligt at have på + ser godt ud og mode er ikke såååå vigtigt igen - og det kan vi godt forstå!
For det første er mode en meget bred ting der hele tiden bevæger sig og det er ikke altid den er super flatterende for eks. en klassisk pæreform. Her gælder det om at finde den personlige stil der komplimenterer den enkeltes figur og ikke følge moden slavisk - hvad enten det drejer sig om vores kvindelige eller mandelige kunder!
Så når vi går kærligt i krig er det ud fra tesen om, at du skal se så godt ud som overhoved muligt og ikke følge modebilledet slavisk :-)
(Peter Jensen. Mon vi ser Morten i dette outfit? Mon dog.)Ingen kommentarer:

Send en kommentar