torsdag den 30. juni 2016

Det tekstile 0-år... hvordan går det med det??

Jeg har jo tekstilt 0-år i år.. dvs. at jeg som udgangspunkt ikke skal købe mig noget nyt beklædning i 2016 - og det er gået ret godt - fantastisk godt faktisk.. ja, altså lige indtil for lidt siden.. en nødvendighed og en ferie kom lidt i vejen ;-)

Nødvendigheden var et par nye løbesko - jeg fik ondt i knæet, når jeg løb og mine løbesko var ældgamle.. langt ud over de km man normalt anbefaler et par løbesko skal kunne holde til (for slet ikke at tale om år!).. og så var der et par andre ting der heller ikke var helt gode ved dem - så på trods af det tekstile 0-år, så kan jeg SAGTENS forsvare mit køb! (her taler jeg naturligvis over for mig selv!) ;-)
 
Godt så.. det er fluks værre med de næste.. for;

Ehm.. det næste var et par yogabukser (der jo tjener som dobbelt funktion: løb OG yoga!) der var sat ned .. 

Og TO par sandaler.. fra Bornholm.. med snabel! Ejjj, de var simpelthen SÅ skønne, at jeg ikke kunne få mig selv til at forlade dem.. på trods af mit ellers stålsatte 0! 

Det jeg "trøster" mig med er, at jeg ved, at jeg kommer til at bruge alle 4 ting rigtig meget - både gennem året og gennem flere år frem -  så jeg tænker, at jeg sikkert har det lidt som dem der er på slankekur efter de har spist et virkeligt godt stykke mørkt chokolade.. at ja, det kunne jo i princippet godt ha' været undværet og nej, det var ikke planen, men når nu det er sådan, ja, så kan man jo lige så godt nyde det uden dårlig samvittighed - fordi dårlig samvittighed ikke bringer noget godt med sig! 

Nyd livet! 
Med eller uden chokolade - eller 0-år! 
Rigtig dejlig sommer!!
På en tur langs stranden lå denne fyr og grinede til mig... kom til at tænke på reklamen for Oister... 
Bornholmsk jord under fødderne - ikke ipakket løbesko eller sandaler lige der! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar