tirsdag den 29. marts 2016

Forberedelse

Jeg synes, at rigtig meget af min tid går med forberedelse… både når det gælder arbejde men også som "mor skal ud af døren med børn osv"… Jeg har måtte sande, at forberedelse virker - at det, selvom det er en tidsrøver, giver ro og overskud - lidt ligesom langtidsplanlægning, hvilke ikke er min stærke side..

Og hvad har jeg så forberedt senest? Altså, jeg har været på messe for at reklamere for mig selv som fordragsholder og underviser ud i sy-, detalje- og tilskærerteknik, så har jeg forberedt mig til kundebesøg og nu skal jeg forberede mig til den kommende weekend, hvor jeg skal holde stil- og stribekursus på Emilielundens Kursuscenter på Møn. Jeg glæder mig meget til kurserne, hvor af stribekurset er første gang det afholdes, spændende.

Jeg har tænkt på en helt anden ting; det her med at få sit klædeskab brugt lidt mere (og det involverer din vasketøjskurv)  - der er to ting du kan gøre, som ligger lige til højrebenet, nemlig:

1)  undlad at vaske til du ikke har mere tilbage af det tøj, du normalt bruger - og så venter du lige yderligere en 14 dages tid - så skulle du gerne være tvunget til at bruge alt det tøj, der normalt er tilbage.

2) Du gør som ovenover - bare at du vælger at komme det tøj du ikke bruger i en pose og giver væk - så skal du ikke tage stilling til en masse tøj, der alligevel ikke kommer på og så har du din "kerne" tilbage som du kan med fordel begynde at bruge mere på kryds og tværs og på den led få mere ud af dit tøj.

Det ændre ikke noget på din stil, klædelige snit osv. men måske en måde at komme i gang med "at gøre noget" hvis du er der, hvor du stadig ikke er helt parat til, jeg skal kigge forbi dig og hjælpe :-)

Du får lige et par billeder fra messen, hvor jeg "faldt" over Rie Elise Larsen´s skønne univers fyldt med farvestrålende klip - og hun er lige så skøn selv :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar