søndag den 22. november 2015

Hverdagsdilemma…

Dem kan der være mange af, men MINE hverdagsdilemmaer er (næsten) altid de samme… ;

1) Hvordan får vi en bedre hverdag sammen som familie, især efter kl 16, hvor vi alle er småtrætte og fyldt op af dagens andre begivenheder, hvor ingen gider lave aftensmad og hvor ro og rytme er vigtig for at få det hele til at klappe - og netop nå den ønskede gode hverdag… jeg ved det jo godt. Noget med planlægning, lave aftensmad på forhånd, ha´ købt ind, sovet nok så der er overskud og videre i den dur.. men så skal det jo også lige føres ud i livet.. detalje ;-)

2) Tøj. Ja, der er mange dilemmaer i mit syn på mit tøj og påklædning… nej, jeg har styr på, hvad der klæder mig og hvad jeg godt kan li´ rent stilmæssigt… men… flere ting, altså, det ene er forbrug - dvs. hele hjulet der er spændt op på "mode i dag, smid væk i morgen" - og køb "den vildeste nederdel for 100,- " og tror du så selv, at produktionsstedet har fået en fair pris for deres arbejde? Ikke at jeg er hellig på nogen områder, jeg er skam selv faldet for den vildeste nederdel til 100,- , men er det det jeg ønsker mig? For mig selv og mine medmennesker og vores klode? Er det ikke på tide at sætte lidt ned i gear, når det gælder forbrug og se lidt mere på indholdet i stedet for overflade?
Det andet er det her med at få brugt de smukke ting vi har liggende (eller som oftest hængende, når det gælder det tøj der ikke bliver brugt så ofte, sjovt nok) - for det bliver der sparet på - og er det ikke lidt fjollet? Hvorfor se halvgodt ud, når man kan se knaldgodt ud? ;-) Hvorfor ikke gå med det, man synes er lækkert? Til hverdag? Hvorfor ikke bruge de fine øreringe hele tiden?

Min konklution er: jeg vil sortere ud, have det tilbage jeg elsker at have på og som klæder mig, tage mine fine smykker på og få taget mig sammen og lavet mad på forskud og gået tidligt i seng - kan du se lyset? Det er fra min glorie ;-)) Ej, men tag stilling til hvad du vil have ind i din hverdag, så den kan, for dig, blive bedre.. for der er immervæk flere hverdage end weekendsdage og festdage - så er det ikke på tide? Gør det der gør dig glad.. i dag.

Hvad der er vigtigst for mig? Det er vel i bund og grund at have en hverdag, hvor der er tid - tid til at nyde at være til og tid til at tage stilling - tage stilling til, hvad jeg sender videre i bagagen til mine to døtre..

Rigtig dejlig dag!
"se mor"…. er tid ikke i virkligheden den største luksus? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar