mandag den 5. oktober 2015

Jeg vil ha´...

Og det bliver fluks rettet til "jeg vil be´ om" for her i huset er der ingen der vil ha´noget - næh nej, i opdragelsens tjeneste, ja, så vil man bede om… og det glæder selfølgelig også mig og ikke kun mine børn ;-)

Nå, når Frk. Gad så lige har forladt scenen, hvad er det så jeg vil ha´? Ud over verdensfred, masser af mentalt og fysisk overskud, en lækker krop uden antydning af at ha´ født to børn, laaaaannnngt hår (nu er det næsten et helt år siden det blev barberet af - der må lige et før og efter billede på, så I kan se, hvor lang tid det rent faktisk tager for at gro ud igen fra 6 mm!) og glade, søde børn? (Det er da ikke urimeligheder jeg kunne tænke mig, vel? ;-))

Jeg vil ha´:
En cool gammel bil… kører i en ny, meget børnevenlig ford...

Tid og to venner der har tid til at lege "3 gamle mænd på en bænk" 

Flere flade sko, hvor fødderne ikke er ved at falde af efter 3 timers intensiv shopping med kunder i kbh - i farver - og et par Dr. Martens 14 huls - i sorte - lige som da jeg var gymnasiebarn ;-)

Mere hyggetid til at sy dukketøj til mine døtre - lege "go´ mor" og lave noget hyggeligt - I like!

(Dette er bare ren blær - den har jeg lavet!)

Mere sommer og sol, tak!

At det ikke altid skal være så praktisk...

At det er fedt at genbruge - denne jakke har jeg lavet ud af et gammelt indisk sengetæppe

At det er ok, at ukrudtet er lige så højt som kartoffelplanterne og det ikke skal mindske glæden ved "fra jord til bord" :)

At mit detaljekursus bliver en succes!

At få taget mig sammen til at udskifte grimt legetøj til noget jeg kan holde ud at se på.. eller lave om, ligesom denne klapvogn jeg har syet nyt Liberty betræk til...

Mere sved!
Prøvet at tatovere!

flere kreative timer… uden nødvendigvis at sy mig selv fast ;-)

Mere yoga

Mere hjemmebage kage
 HVAD VIL DU HA´? (hvad vil du be´ om? ;-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar