mandag den 25. januar 2016

Diverse..

Jeg elsker "diverse" - det er sådan et godt (under)punkt, hvor man kan lægge alt mellem himmel og jord ind.. man ved aldrig helt, hvad man får under "diverse" :-)

Jeg har tænkt mig at dele lidt januar udsalg med jer i billedform og korttekst samt et par tanker i bedste nytårsstil..

Fine smykker - på udsalg - herligt. Jeg har dog pillet det, for mig, overflødige pynt af halskæden fra Day - synes ikke, jeg har behov for at gå rundt med hverken similisten, nøgle ELLER barberblad, der får mig til at tænke på de stakkels mennesker, der skær i sig selv.. mærkelig sammenblanding af "tingeltangel" der var kommet på den kæde - godt det er let at ændre...
Øreringe i plexiglas i "friske farver" ;-) samt et par ualmindelig søde pink glitterstøvletter.. i str. 22..  Hvor heldig kan man være, at have èn man kan stoppe ned i dem? ;-) Cirkusprinsesseøreringe sat ned til 10,- ja, tak, dem snupper jeg! 

Flere smykker.. i sølv og plexiglas.. små natsværmere, snørklet dramatisk halskæde samt "yoga-ring"  - minder mig om stråler der lyser samt beste tempelridder/frimurerer stil med pyramideformen..
SÅ. Nu har jeg besluttet mig - 3. gang er lykkens gang. Det skal være et tekstilt 0-år i år.. dvs. at jeg ikke skal købe færdiglavet tøj.. hele året. Det har før været intentionen, men NU skal jeg altså se, om det ikke kan lade sig gøre.. Tænker, at der må komme en forpligtende update her på bloggen engang imellem om, hvordan det går…
Mon du har planer for i år, der vil ændre den måde du normalt tænker/handler på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar