onsdag den 2. januar 2013

Nyt år - nytårsforsæt - eller?

Jeg vil starte det nye år her med at ønske jer alle et lykkebringende nytår! Intet mindre - og sådan skal det også være.
Jeg plejer altid at være på grænsen til det komiske melankolsk nytårsaften og ikke særlig festlig at være sammen med... for åh, nu er der gået et helt år igen og hvad har jeg nået? Ect. ect.
Det var jeg ikke her for bare 3 dage siden. Jeg var i aldeles glimrende humør - hvilke var en befrielse ikke kun for mine medmennesker, men så sandelig også for mig selv!
Og her kommer vi så til nytårsforsæt - har du nogen? - jeg har faktisk ret mange; ikke at jeg skal tabe mig i det nye år eller holde op med at ryge - (jeg ryger ikke og har brug for motion for mit helbreds skyld) - MEN jeg vil prøve at gøre det meste lidt bedre: nyde hverdagen lidt mere, spise lidt bedre, få lidt bedre styr på "det kedelige", få lavet lidt mere... så altså; bare finjustere det hele en tak ;-) Det skulle vel ikke være umuligt? :-)

Jeg så forøvrigt en udsendelse om Ib Spang Olsen - jeg fandt udsendelsen interessant, nærværende og tankevækkende. Det er så dejligt når mennesker kan inspirere og få livet sat lidt i perspektiv - jeg bliver lige rørt hver gang :-) Jeg VIL føle mig godt tilpas i dette liv og være glad for det liv jeg har haft, når jeg engang sætter træskoene - eller de højhælede :-)

Rigtig godt nytår!
En smuk kvinde... skønhed afhænger jo af øjnene der ser.... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar